top of page
Zoeken

Mi a Tisztánlátás?Olyan velünk született emberi képesség, ami lehetővé teszi az Igazság meglátását, és annak a Hazugságtól való megkülönböztetését. Segítségével elsőkézből való információt szerezhetünk valamiről - valójában bármiről. Nincs időhöz, vagy térhez kötve ez a képesség, így valaki könnyedén megnézhet magának valamit, vagy valakit a múltban, a jövőben, vagy éppen a planéta másik oldalán...

Akár az ujjlenyomataink, a Tisztánlátásunk is páratlanul egyedi, személyes. Egyik gyakori jellemzője a felerősödő belső érzékelés. Ez a képesség legjobban a fej középpontjából működik, ahol a Toboz mirigy, a hatodik csakra, vagy a legendás "Harmadik Szem" lakik. Használatához nincs szükség ezotérikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, nem kell hívőnek, szentnek, vagy tökéletesnek lennünk hozzá. Ám természetesen a képesség "gyakorlásával", a kapcsolat létrejöttével automatikusan is elindul egy fejlődés bennünk, mely változásokat hoz így életünkbe. A Tisztánlátás azonosítható egy bizonyos energia-rezgésszámmal, méghozzá egy elég magas frekvenciával. Nem tudsz valakit arra kényszeríteni, hogy tisztánlátó legyen: a félelem, erőlködés és versengés sokkal alacsonyabb szintű rezgések, mint ahol a tisztánlátás történik, nem beszélve a társadalmi konvenciókról, neveltetésről, melyek szintén nem, vagy nagyon nehezen engedik be a magasabb rezgést. A tisztánlátás egy magasabb energia szinten, szinteken történik.

A vallások, politikai és egyéb kontrol rendszerek — beleértve a szülőket is — elítélték, túlmisztifikálták, tiltották a Tisztánlátást, mivel a Tisztánlátót nagyon nehéz kontrollálni, azon képességének köszönhetően, hogy könnyedén észreveszi a hazugság, és az igazság közti különbséget.

 

Tisztánlátás – Auralátás

Egy tisztánlátó láthat aurát, egy derengő fényburkot egy test körül, de ez önmagában nem azonos a tisztánlátással. A tisztánlátó ha ránéz valakire, lehet, hogy egyáltalán nem lát semmi különlegeset. Sokkal inkább benső sugallatok, érzések ébrednek benne, amelyeket megfogalmazva, szavakba öltve hangosan ki is mondhat. Ilyenkor engedi, hogy hétköznapi tudatállapota megváltozzon, módosuljon. Ebben a módosult tudatállapotban „érzékeli” azokat a dolgokat, amiket „normális” tudatállapotban nem. Ez nem azt jelenti, hogy transzba kell esnie, vagy hogy valamilyen megszállottság, elragadtatottság keríti hatalmába. (Bár egyes sámánisztikus hagyományokban a tisztánlátást a sámánok, vagy más vallási specialisták gyakorolják, akik használják a mesterségesen létrehozott transzállapotokat is látomáskeresésre.).

 

Mit lát egy Tisztánlátó?

A látomás sokféle formában érkezhet. A tisztánlátó, megérzések, képek, érzékelések formájában szerezhet ismereteket valakinek a múltjáról, jelenéről, jövőjéről, sorsáról, egészségi állapotáról, családi kapcsolatairól, bármiről. A tisztánlátás a valódi értelemben vett mindentudással, egy adott ember teljes érzékelésével áll kapcsolatban. Ehhez persze el kell fogadnunk, hogy egyetlen ember sem foglya a jelen pillanat téridőbeli korlátainak. Még ha hagyományos érzékszerveink csak a most-ban, a jelen állapotában érzékelik az embert, a valóság egy másik horizontján (ha úgy tetszik egy másik téridő-dimenzióban) az összes többi létállapotát is hordozza magával. A tisztánlátó megváltozott tudatállapotával képes „mélyebbre nézni” és meglátni egy ember további vetületeit.


Journal

nederlands, hongaars, schiedam, theta healing, theta sessie, spiritueel consult, geleide meditatie, helderziende, chakra’s aura reiniging, meditatie, zelfontwikkeling, magyar, theta ülés, theta konzultáció, spirituális tértisztítás, csakra, auratisztítás, meditáció, vezetett meditáció, önfejlesztés, diana gero, dianagero, phoenix spirit, phoenixspirit, BarbaraGalvacsPhotography, spirituele beurs, spirituális börze, Budapest, Standdaarbuiten, Roosendaal, Nederland, Rijswijk beurs, Rijswijk börze, Rotterdam, Den Haag, Oudenbosch, Zevenbergen
bottom of page