top of page
PAB

zo 20 nov

|

DE BROODFABRIEK

Paranormaal Alternatief Beurs - 20 November

Maak een afspraak van tevoren om zeker te zijn dat je een plekje hebt. Kom langs bij mijn gezellige stand waar wij rustig in privésfeer kunnen praten. Mijn stand is een kamertje waar je je veilig en thuis voelt. Standnummer: A06 (Hoekstand, 6de rij naar rechts)

Registratie is gesloten.
TERUG NAAR HOME.
Paranormaal Alternatief Beurs - 20 November
Paranormaal Alternatief Beurs - 20 November

Tijd & Locatie

20 nov 2022, 10:00 – 17:00 CET

DE BROODFABRIEK, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk, Nederland

Kom gezellig langs!

KORTINGSCODE - ROUTEBESCHRIJVING - PARKEREN

Kom langs bij mijn gezellige stand waar wij rustig in privésfeer kunnen praten.

Mijn stand is een kamertje waar je je veilig en thuis voelt.

Standnummer:  A06 (Hoekstand, 6de rij naar rechts)

Door de drukte adviseer ik wel een afspraak te maken om zeker te zijn dat je bij mij terecht kan. 

Ik nodig je van harte uit om mij te bezoeken op de Paranormaal Alternatief Beurs. Mijn stand nummer: A06 (Hoekstand, 6de rij naar rechts).

Met de KORTINGSCODE (DIANA) heb je de mogelijkheid om online een ticket aan te schaffen met € 2  korting op de website van de Paranormaal Alternatief Beurs. De ticketverkoop is al geopend vanaf 1 augustus!

×

Het BELANGRIJKSTE is dat je JEZELF OPENSTELT en WILT VERANDEREN. Het is makkelijker om ermee te beginnen als je erin gelooft of minstens voelt dat je in staat bent om de leiding van je leven te kunnen pakken.

Ik geef ook BREATHWORK sessies (ademhalingssessie). Diep ademen op een speciale manier geeft je een bijzondere ervaring. Er kunnen verborgen gedachten, herinneringen opkomen en in deze veranderde staat van bewustzijn kunnen we ook problemen oplossen. Je voelt hoe je lichaam opgevuld wordt met lucht, energie, zuurstof. Je ervaart dat je leeft.

Bij de ene werkt de klassieke Geleide Meditatie (Spirituele Consult) of Theta Healing, en bij de andere de geleide Breathwork.

Er ontstaan honderden tools om je mind te kunnen openen, het doel is maar een: ons leven beter maken. Doe je ook mee? Call to action.

Ik sta open voor je, ben eerlijk en probeer je aan te moedigen en te inspireren. Tijdens onze spirituele sessie verwacht niet dat ik met jou ga meepraten over je problemen of je verantwoordelijkheid verminderen. Ik wil JE helpen en hiervoor heb je eerlijke, oprechte woorden nodig. Als je voelt dat je in je leven zo'n periode bereikt waar je begeleiding nodig hebt of in je levenssituaties inzicht wilt krijgen nodig ik je van harte uit om met mij contact op te nemen.

Kom naar mijn stand en ervaar/proef zelf een korte sessie van mij.

Tot dan!

PARKEREN

Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage P1 (gratis).

https://paranormaalalternatief.nl/bezoekers/route/

ROUTEBESCHRIJVING

MET AUTO:

Routebeschrijving naar de Volmerlaan 12:

De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.

A4 vanuit de richting Amsterdam:

Via de A4 bereikt u in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A13 vanuit de richting Rotterdam:

Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A4 vanuit de richting Rotterdam:

Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt u rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

Plan uw reis naar De Broodfabriek (Google Maps).

MET OV:

OV reisinformatie:

Plan uw reis met het OV:

Looproute vanaf Station Rijswijk

Vanaf NS station Rijswijk loopt u in 7 minuten richting de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan uw rechterhand. Bekijk de route in Google maps

Bus/Tram: halte direct voor de hoofdentree

Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)

Buslijn 50: Halte Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)

Buslijn 51: Halte Volmerlaan (Den Haag – Delft)

Buslijn 53: Halte Volmerlaan (Rijswijk – Delft)

Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)

Tot dan!

Delen

bottom of page