top of page
Zoeken

Féltékenység, depresszió, elégedetlenség



Megfelelési Kényszer, Irigység, Bűntudat, Agresszió, Szeretethiány, Meg Nem Értettség, Várakozás, Reménytelenség,

Vágyni, vágyni, és Akarni akarni, de nem jön... Mind jól ismerjük ezeket az érzéseket. Miért vannak jelen az életünkben? Hogyan lehet(ne) tőlük megszabadulni?

A kérdés jó, és jogos. A válasz bármennyire is klisének hangzik, de benned van. Honnan hozhattad ezt magaddal? Miért? Meddig tart még?

Ezek a kérdések is épp úgy felmerülnek bennünk. Sok a türelmetlenség, szaladunk A-ból B-be. Megpróbálunk libikókázni a "jó és rossz" között, az "erre, vagy arra" között. Minden napot egy újabb kihívásnak élünk meg, amiben mindig 100%-ot követelnek tőlünk. Miért?

​Minek ez a sok küzdelem? Hova vezet? Ez lenne csak a feladatunk? Beállni a sorba, csendesen szenvedni, és kibírni valahogy? Te is tudod a választ. NEM. Nem ezért vagy itt, érzed. De akkor miért?

​Mi az a munka, hivatás, amiben megtalálod magad, amiben nem a főnököd kedvére, hanem a magad kedvére teszel, azzal, hogy "munkálkodsz", hogy megélhetést is tudsz biztosítani szeretteidnek? Hogy ez mind nem görcsből és elvárásból jön, hanem mert jól esik.

Ha egyedül vagy, hol van az, aki azt a szerelmet adja? Hol van az a valaki, az A Nő, vagy az A Férfi, akinek te is önzetlenül, kérdések nélkül tárod ki szívedet, lelkedet és osztod meg minden gondolatod? Aki mellett érzelmi biztonságot érzel? Eljön még, vagy itt volt már, de nem álltál még készen, észre sem vetted?​

Most csak pár kérdést hoztam fel, de ezekből még van ezernyi és milliónyi.Tedd fel a kérdést magadnak, készen állok-e arra, hogy megtegyem azt a lépést, amivel magamat és az engem körbe vevő világot megismerhetem?Azt gondolom igen. Ma már kutatjuk a "lelki miért"-eket...utána akarunk járni, hogy hol és mit kellett volna, vagy kell még tanulnunk.​

 

Ha úgy érzed, akkor keress fel és beszélgessünk. Együtt is átjárhatjuk a problémákat ezéletbeli, illetve előző életekbeli gyökereket felfedezve, hogy a felismeréseken keresztül eljussunk a megoldásokhoz.


Journal

nederlands, hongaars, schiedam, theta healing, theta sessie, spiritueel consult, geleide meditatie, helderziende, chakra’s aura reiniging, meditatie, zelfontwikkeling, magyar, theta ülés, theta konzultáció, spirituális tértisztítás, csakra, auratisztítás, meditáció, vezetett meditáció, önfejlesztés, diana gero, dianagero, phoenix spirit, phoenixspirit, BarbaraGalvacsPhotography, spirituele beurs, spirituális börze, Budapest, Standdaarbuiten, Roosendaal, Nederland, Rijswijk beurs, Rijswijk börze, Rotterdam, Den Haag, Oudenbosch, Zevenbergen
bottom of page