top of page
Zoeken

Wat is de Helderziendheid?

De term Clairvoyance (uit het Frans "clair" betekent "helder" en "voyance" betekent "visie") verwijst naar het vermogen om visuele telepathische informatie  over een object, persoon, plaats of fysieke gebeurtenis te krijgen die onafhankelijk van de bekende zintuiglijke processen gebeurt.


Het wordt vaak genoemd ESP (Extra Sensory Perception) of Buitenzintuiglijke Waarneming.Een aangeboren menselijk vermogen, dat het mogelijk maakt om de Justitie te zien, en het identificeren van de Leugen. Wij kunnen er mee informatie krijgen uit eerste hand over alles.

Er is geen tijd of ruimte verbonden met dit vermogen. Iedereen kan iets of iemand in het verleden, in de toekomst of zelfs aan de andere kant van de wereld gemakkelijk bekijken...

Zoals onze vingerafdrukken, onze visies zijn ook individuele uniek en persoonlijk. De meest bekende eigenschap van dit, is de intensivering van de interne perceptie.

Dit vermogen werkt het beste in het hoofd van het centrum, waar de kegel klier, de zesde chakra, of het leven van de legendarische 'Third Eye'.

Esoterische dogma's, heilige voorwerpen, mantra's, religie doet er niet toe. Het is niet nodig om geloof te hebben, of heilig, zelfs perfect te zijn. Maar natuurlijk, na de gemaakte verbinding met je  Hogere Zelf of Gids of Bron, begint  een automatische ontwikkeling in ons. Deze proces brengt ook veranderingen in ons leven.


De Helderziendheid kan worden geïdentificeerd met een aantal energie trilling, een zeer hoge frequentie. Je kunt iemand niet dwingen/forceren om  Helderziend te zijn: de angst, het persen en de concurrentie zijn veel lager trillingen dan dat, waar de Helderziendheid gebeurt. Vooral de sociale conventie, opvoeding die bijna niet of heel moeilijk hogere trillingen laat innemen.


De Helderziendheid werkt op een hoger energieniveau, niveaus.

De religieuze, politieke en andere controlesystemen - inclusief ouders - veroordeeld, overmythicized, verboden de Helderziendheid, omdat ze de Helderziend onder controle niet kon krijgen vanwege zijn / haar vermogen dat zij / hij het verschil tussen waarheid en leugen gemakkelijk kon zien.


 

Helderziendheid - Aura Zien

Een helderziende kan aura, een schil rond het lichaam zien, maar dit is niet hetzelfde als helderziendheid. Als de helderziende kijkt naar iemand, kan het zijn dat zij / hij niets bijzonders ziet. Meer van innerlijke inspiraties, gevoelens in haar / hem die kan hardop gezegd worden. Op dit moment, de helderziende laat zich gewone staat van bewustzijn te veranderen. 

In deze veranderde staat "zintuigt" zij/hij de dingen die in de "normale" toestand niet. Dit betekent niet dat ze moeten in trance vallen of ze overweldig door een soort van obsessie, fascinatie worden. (Hoewel in sommige sjamanistische tradities; de sjamanen, of andere religieuze specialisten oefenen de helderziendheid en ze gebruiken kunstmatige trans statussen om visioenen te krijgen.)


Wat kan een Helderziende zien?

De visioenen kan komen in vele vormen. De helderziende verwerven kennis met de hulp van intuïties, beelden, percepties in iemands verleden, heden, toekomst, in haar/zijn lot, gezondheidstoestand, familierelaties, over alles.

De Helderziendheid heeft betrekking op een full perceptie en kennis van een persoon. Om dit te doen, natuurlijk, moeten wij accepteren dat er niemand is verslaafd aan het huidige moment in de ruimte - tijdsdruk.


Zelfs als wij onze traditionele zintuigen onszelf voelen alleen in het nu, in de huidige staat, op een andere horizon van de realiteit (in een andere ruimte-tijd dimensie) dragen de mensen ​​al de andere staat van zichzelf. In een veranderde mentale toestand kon de helderziende "dieper kijken" en de mens uit van meer aspecten zien.

Comments


Journal

nederlands, hongaars, schiedam, theta healing, theta sessie, spiritueel consult, geleide meditatie, helderziende, chakra’s aura reiniging, meditatie, zelfontwikkeling, magyar, theta ülés, theta konzultáció, spirituális tértisztítás, csakra, auratisztítás, meditáció, vezetett meditáció, önfejlesztés, diana gero, dianagero, phoenix spirit, phoenixspirit, BarbaraGalvacsPhotography, spirituele beurs, spirituális börze, Budapest, Standdaarbuiten, Roosendaal, Nederland, Rijswijk beurs, Rijswijk börze, Rotterdam, Den Haag, Oudenbosch, Zevenbergen
bottom of page